dijous, 13 de març del 2014

Objectius del Bloc

L'objectiu del bloc és el de recollir enllaços a recursos metodològics i de continguts per treballar els diferents projectes que es fan a l'escola. En aquest bloc també s'exposaran els treballs finals dels projectes realitzats per l'alumnat.
Serà una eina oberta per a tots els docents del centre i seran ells mateixos els que publicaran i editaran les diferents entrades al bloc. Això es podrà anar fent en hores de dedicació docent al centre i en horari lectiu amb els/les alumnes.
Un equip de mestres repartits en els diferents cicles s'encarregaran de fer les entrades corresponents i de dinamitzar les exposicions dels projectes.
Quan es creï la funció de coordinador de projectes, aquest equip col·laborarà amb aquest en la recerca del material, actualització del bloc, seqüenciació dels projectes, donant visibilitat als mateixos a través del propi bloc i amb conferències, exposicions, molt a dir, murals…
Es potenciarà que a partir de certs nivells aquesta tasca d’editar sigui realitzada  pels alumnes, seguint un model d'entrada consensuat per tothom:
-        Resum de l'experiència. Nivell educatiu. Què m'havia proposat?
-        Què va funcionar bé?
-        Què he de millorar? Què recomano tenir en compte?
-        Com ho van valorar els alumnes?
Tot i que les entrades es poden considerar una reflexió i avaluació dels projectes, a nivell intern, els docents faran la seva avaluació pròpia en la plantilla de programació d'aula.
Les entrades al bloc poden anar acompanyades d'enllaços a vídeos, presentacions, slideshare, fotos...
Les famílies poden fer comentaris i  els/les mestres  encoratjar a les famílies fent preguntes al final de la publicació per tal de saber la seva opinió o vivència des de casa.

Es preveu utilitzar aquestes etiquetes per a facilitar la recerca dels recursos:

Ed. Infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, medi social, medi natural, matemàtiques, llengües, música, ed. física, Curs de formació, Projectes, Escola Joan Sanpera i Torras,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel vostre comentari!