dilluns, 24 de febrer del 2014

Sessió 5

Després de treballar els triangles de continguts per nivells i de rebre les aportacions i assessorament de la formadora Guida Al·lès, personalitzat a cada grup; cal fer la valoració de la sessió.

El grup de mestres que ha dissenyat el blog us convida a fer la valoració de la sessió d'avui.












9 comentaris:

  1. El grup del projecte de La Llibertat trobem que la sessió d'avui ens ha servit per concretar les activitats de les diferents àrees, resoldre dubtes, compartir opinions, cercar materials, i comencem a plantejar-nos com realitzar l'avaluació. JAM ;) ;) ;)

    ResponElimina
  2. El grup que hem dissenyatr el bloc, tot i les dificultats tècniques ens n'hem anat sortint i creant el blog. Ha sigut molt enriquidor.

    ResponElimina
  3. He trobat un equip de mestres amb ganes d'aprendre i de treballar. Ha estat estimulant. Els altres grups, aneu-hi anotant els vostres comentaris.

    ResponElimina
  4. No sabem per què però sí que vam fer el comentari.... deu haver desaparegut. Recordant el que vàrem dir en aquell moment pensàvem que no anàvem tant desencaminades com fem els projectes. Tot i així hem vist que les preguntes que habitualment fem a l'aula al treballar per projectes poden ser reconduïdes per tal de donar-li un caire més científic. Alhora també pensàvem en la organització a l'aula, ja que en aquests moments els alumnes van explicant el que porten de manera desorganitzada, i pensem que també ho hauríem d'agrupar en funció del triangle.
    Ed. Infantil

    ResponElimina
  5. Hem avançat molt aquest dia. Hem pres importants decisions del projecte dels sentits. Ja sabem com el volem orientar i com començarem. Hem consultat material i hem establert línies de treball. Estem molt engrescats! Comencem aquesta setmana a l'aula!

    ResponElimina
  6. Som les de sisè, Montse i Cristina. Vam acabar d'organitzar el triangle, i vam triar la pregunta conductora, que ens va aclarir molts dubtes. Com que ja hem començat a fer el projecte a classe, ens ha ajudat a contextualitzar i organitzar el projecte amb els nens. Veiem que no anàvem tan desencaminades a l'hora de fer projectes.

    ResponElimina
  7. Son la Joana i la Carme de quart, estem treballat sobre el projecte de les comarques de Catalunya. Hem treballat en les tasques que hauran de realitzar els nostres alumnes. La Guida ens ha assessorat.

    ResponElimina
  8. Avaluació de la sessió d'avui dia 10 de Març: Som la Montse i la Cristina i ara avaluem la sessió d'avui: Hem revisat el triangle i després hem vist exemples de bases d'orientació i rúbriques. Ens ha anat molt bé veure aquests exemples perquè podrem elaborar la nostra pròpia base d'orientació i rúbrica del projecte.
    En l'avaluació ens ha costat molt decidir els percentatges de cada apartat.

    ResponElimina
  9. Bon dia! No resulta tan fàcil trobar un centre on tot l´equip docent està compromès amb l´aprenentatge professional. Les vostres avaluacions són com un mirall que contagia. Gràcies per compartir-les.

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari!