dissabte, 15 de febrer del 2014

Sessió 3

Ens retrobem amb la Guida

Captura de pantalla 2013-04-17 a las 16.47.28
La tercera sessió tornava a ser amb la formadora present. Ens va animar molt per la feina feta i les decisions preses i ens va presentar la preparació de la sessió que ella havia elaborat amb les aportacions que li havíem fet arribar.


Van ser molt importants les seves explicacions teòriques (no massa extenses) sobre tota la seqüència didàctica de l'elaboració del projecte, en especial la part de la creació de la tasca.

Ens va recalcar la importància de pensar molt bé la pregunta que impulsaria el projecte. Valia la pena que no fos descriptiva i que englobés possibilitats àmplies de recerca d'informació.
Ens va parlar dels triangles de continguts i ens en va presentar molts exemples.
Tenim l'enllaç dels triangles de continguts del mètode científic de tots els blocs de continguts del currículum de coneixement del medi natural i social.


Amb aquesta prèvia, ens vam tornar a reunir en grups, aquest cop per nivells per crear el triangle de continguts del projecte que s'elaborarà.

Cap al final de la sessió vam lliurar-li la feina feta fins el moment i vam pensar en la sessió següent.


La mateixa Guida enviarà (i de fet ja ho ha fet) enllaços amb els triangles de cada projecte passats a plataforma digital, amb comentaris i propostes de millora per continuar la feina a la quarta sessió on no tindrem la seva presència i haurem de treballar per grups de nivells.




Això marxa!!!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel vostre comentari!