dissabte, 15 de febrer del 2014

Sessió 2

Comencem a treballar en grups

Vam tenir una setmaneta per pair els coneixements que ens havia trasmés la Guida i vam haver de fer els nostres "deures" i valorar la sessió.
Es increible la informació que en poc temps ens havia ofert la formadora amb enllaços coordinats que ens obrien mil possibilitats de lectura.
En aquesta sessió haviem de decidir entre tots plegats una sèrie de questions per orientar el curs i la nostra tasca posterior al centre vers els projectes.
Per exemple: Voliem treballar en grups heterogenis o en cicles o cursos?, voliem treballar un projecte pel 2n. trimestre, analitzar-ne un de fet o fer-lo pel 3r trimestre?, voliem utilitzar un graella de programació online, una de paper o una programació?...
Vam decidir treballar pel 2n trimestre i entre nivells de manera que veiessim tota la seqüència didàctica i la poguessim avaluar amb la formadora i també vam acordar que utilitzariem la graella de paper perquè estem més habituats a ella. Finalment vam decidir elaborar com a producte final aquest bloc on informarem de tota la feina feta i crearíem un espai de recull de recursos per l'elaboració de posteriors projectes.
Acabades auestes reflexions vam posar-nos a treballar en equips (es curiós com cadascun de nosaltres teniem un rol i funcions )

Un centre que aprèn. Mestres del CEIP Joan Sanpera i Torras

Vam acabar d'elaborar la base d'orientació de com es fa un projecte i vam triar els projectes que cada nivell treballaria a la formació. Tota aquesta informació es va enviar a la formadora.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel vostre comentari!